Zašto odabrati akumulatorsku GartenXL kosilicu?

Praktičnost, tihi rad i snaga u jednom uređaju.

Akumulatorske kosilice nove generacije idealne su za one koji žele tihi, lagani i snažni uređaj za košnju manjih travnjaka do 250 m². Njihova glavna prednost je rad bez buke i ispušnih plinova, što omogućava ugodno iskustvo košnje. Također nude veću slobodu kretanja bez ograničenja električnim kabelom.

Akumulatorske kosilice su savršeno rješenje za moderne vrtlara. S njima ćete se pobrinuti za svoj travnjak na ekološki prihvatljiv način, olakšavajući si rad. Odaberite pravu kosilicu i bateriju koja odgovara vašim potrebama te uživajte u njegovanju vrta bez nepotrebnih briga.

Naše baterije su kompatibilne sa svim proizvodima iz akumulatorskog programa GartenXL. To znači da iste baterije možete koristiti za različite uređaje kao što su kosilice, motorne kose, škare za živicu i puhači za lišće. Neovisno o tome koji alat odaberete, ista baterija omogućava učinkovito djelovanje i dugu autonomiju. Naše visokoučinkovite litij-ionske baterije pružaju pouzdanost i dug vijek trajanja, omogućavajući vam bezbrižan rad u vrtu.

Izbor prave baterije za vaše potrebe

Pri kupnji akumulatorske baterije možete birati između baterija kapaciteta 2 Ah ili 4 Ah. Te visokoučinkovite litij-ionske baterije kompatibilne su sa svim modelima akumulatorskih uređaja marke GartenXL.

Punjenje baterije

4Ah bateriju ćete na običnom punjaču napuniti za 2 sata, a 2Ah bateriju za jedan sat. Na brzom punjaču vrijeme punjenja je kraće: 4Ah baterija će se napuniti za 96 minuta, a 2Ah za 45 minuta.

Složeni paketi