Otresač grana – Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

29,99 

Na zalihi

S dodatnim nastavkom za trešenje grana za vaš benzinski trimer GartenXL 5u1, proširit ćete svoj vrt i alate za uređenje krajolika na potpuno novi način. Ovaj dodatak savršen je za otresanje grana, lišća i otpadaka kako bi vam pomogao u čišćenju dvorišta ili vrta.

Na zalihi

Na zalihi: Brza dostava 2-4 dana

Ostali priključci za benzinski trimer GartenXL 5u1:

Grablje za berbu maslina - Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

Uz dodatni priključak grablji za branje maslina za vaš benzinski trimer GartenXL 5u1, svom ćete alatu dodati iznimnu korisnost i funkcionalnost. S ovim dodatkom olakšat ćete berbu maslina, orašastih plodova i drugog voća u svom vrtu ili nasadu.

Na zalihi

Puhač - Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

S dodatnim nastavkom za puhanje za vaš benzinski trimer GartenXL 5u1, proširit ćete funkcionalnost svog alata i učiniti ga još svestranijim. Ovaj puhač visokih performansi savršen je dodatak za čišćenje lišća, krhotina i drugog otpada u vašem dvorištu ili okolini.

Nema na zalihi

Vodena pumpa - Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

Možete jednostavno nadograditi svoju kosilicu i povećati njezinu funkcionalnost s našom vodenom pumpom, dodatnim nastavkom za benzinski trimer GartenXL 5u1. Ova visokokvalitetna pumpa za vodu idealno je rješenje za zalijevanje teško dostupnih mjesta, zalijevanje vrtova ili za druge namjene gdje je potrebno učinkovito pumpanje vode.

Na zalihi

SKU: 1554 Kategorija:

Uz dodatak GartenXL 5u1 tresača grana za benzinski trimer GartenXL 5u1, pretvorit ćete svoj alat u snažan alat za čišćenje koji će vam uštedjeti vrijeme i trud. Bilo da imate mali vrt ili veću parcelu, ovaj dodatak će vam olakšati posao i održavati vašu okolinu urednom i privlačnom.

Glavne značajke:

  • Jednostavna instalacija: jednostavno pričvrstite tresač grana na svoj benzinski trimer GartenXL 5u1.
  • Snažno otresanje: Omogućuje učinkovito otresanje grana, lišća i drugog otpada.
  • Svestranost: Koristite tresilicu za čišćenje oko drveća, grmlja, terasa i drugih površina.

Drljač za grane neizostavan je pribor za svakoga tko voli sređivanje svog okoliša. Olakšajte si rad s ovim dodatkom za vašu benzinski trimer GartenXL 5u1, čineći otresanje grana i čišćenje jednostavnim i učinkovitim zadatkom.

Povećajte funkcionalnost svog alata i olakšajte si rad s ovim dodatkom GartenXL 5u1 tresača grana. Naručite ga danas i počnite učinkovito čistiti svoj vrt i okolinu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Otresač grana – Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Naslov

Go to Top