Grablje za berbu maslina – Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

79,99 

Na zalihi

Uz dodatni priključak grablji za branje maslina za vaš benzinski trimer GartenXL 5u1, svom ćete alatu dodati iznimnu korisnost i funkcionalnost. S ovim dodatkom olakšat ćete berbu maslina, orašastih plodova i drugog voća u svom vrtu ili nasadu.

Na zalihi


Ostali priključci za benzinski trimer GartenXL 5u1:

Puhač - Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

S dodatnim nastavkom za puhanje za vaš benzinski trimer GartenXL 5u1, proširit ćete funkcionalnost svog alata i učiniti ga još svestranijim. Ovaj puhač visokih performansi savršen je dodatak za čišćenje lišća, krhotina i drugog otpada u vašem dvorištu ili okolini.

Vodena pumpa - Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

Možete jednostavno nadograditi svoju kosilicu i povećati njezinu funkcionalnost s našom vodenom pumpom, dodatnim nastavkom za benzinski trimer GartenXL 5u1. Ova visokokvalitetna pumpa za vodu idealno je rješenje za zalijevanje teško dostupnih mjesta, zalijevanje vrtova ili za druge namjene gdje je potrebno učinkovito pumpanje vode.

SKU: 1553 Kategorije: ,

Uz dodatak grablji za berbu maslina, svoj benzinski trimer GartenXL 5u1 pretvorit ćete u alat koji će vam pomoći u učinkovitijoj i bržoj berbi plodova. Više vam neće trebati dugotrajna ručna žetva, jer će ove grablje obaviti posao umjesto vas.

Glavne značajke:

  • Jednostavna instalacija: jednostavno pričvrstite grablje na svoj benzinski trimer GartenXL 5u1.
  • Učinkovito branje: Zahvaljujući dizajnu i obliku grablji, masline ćete brati brzo i jednostavno.
  • Svestranost: Koristite grablje za žetvu različitih vrsta voća u vašem vrtu.

Branje maslina više neće biti naporan zadatak, već ugodno iskustvo. Ovaj dodatak će vam uštedjeti vrijeme i trud, a istovremeno će osigurati da se vaši usjevi požnjevaju pažljivo.

Povećajte svestranost svojih alata i olakšajte si posao s ovim GartenXL 5u1 nastavkom za grablje za branje maslina. Naručite ga danas i uživajte u lakšoj i učinkovitijoj berbi voća u svom vrtu.

Dodatne informacije

Benzinski program

Motorni trimeri, Dodatna oprema za benzinski program

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Grablje za berbu maslina – Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go to Top