Vodena pumpa – Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

24,99 

Na zalihi

Možete jednostavno nadograditi svoju kosilicu i povećati njezinu funkcionalnost s našom vodenom pumpom, dodatnim nastavkom za benzinski trimer GartenXL 5u1. Ova visokokvalitetna pumpa za vodu idealno je rješenje za zalijevanje teško dostupnih mjesta, zalijevanje vrtova ili za druge namjene gdje je potrebno učinkovito pumpanje vode.

Na zalihi


Ostali priključci za benzinski trimer GartenXL 5u1:

Grablje za berbu maslina - Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

Uz dodatni priključak grablji za branje maslina za vaš benzinski trimer GartenXL 5u1, svom ćete alatu dodati iznimnu korisnost i funkcionalnost. S ovim dodatkom olakšat ćete berbu maslina, orašastih plodova i drugog voća u svom vrtu ili nasadu.

Otresač grana - Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

S dodatnim nastavkom za trešenje grana za vaš benzinski trimer GartenXL 5u1, proširit ćete svoj vrt i alate za uređenje krajolika na potpuno novi način. Ovaj dodatak savršen je za otresanje grana, lišća i otpadaka kako bi vam pomogao u čišćenju dvorišta ili vrta.

Puhač - Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1

S dodatnim nastavkom za puhanje za vaš benzinski trimer GartenXL 5u1, proširit ćete funkcionalnost svog alata i učiniti ga još svestranijim. Ovaj puhač visokih performansi savršen je dodatak za čišćenje lišća, krhotina i drugog otpada u vašem dvorištu ili okolini.

SKU: 1551 Kategorije: ,

S dodatnim priključkom pumpe za vodu dodat ćete dodatnu vrijednost i funkcionalnost svome benzinskom trimeru GartenXL 5u1, pomažući vam da se nosite s još zahtjevnijim održavanjem vrta i drugim zadacima. Pouzdanost i jednostavnost korištenja ključne su karakteristike ovog priključka koji će vam olakšati život u svakodnevnim zadacima. Bilo da ste vrtlar ili profesionalni korisnik, ovaj će dodatak ispuniti vaše potrebe za pumpanjem vode.

Glavne značajke:

  • Jednostavna instalacija: Jednostavno pričvrstite ovaj priključak na svoj benzinski trimer GartenXL 5u1.
  • Učinkovito pumpanje: Ova pumpa za vodu osigurava pouzdano pumpanje vode za vaše potrebe zalijevanja.
  • Svestranost: Koristite ga za zalijevanje vrta, zalijevanje biljaka ili čak za druge zadatke koji zahtijevaju transport vode.

Povećajte učinkovitost svojeg trimera i olakšajte svoje zadatke s ovom dodatnom opremom GartenXL 5u1 vodenom pumpom za benzinski motorni trimer. Nemojte odgađati, dodajte ga u svoju kutiju s alatima i budite spremni za sve izazove koje nosi briga za vaš vrt i okolinu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vodena pumpa – Priključak za benzinski trimer GartenXL 5u1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go to Top